9:33 AM

First sem in second year degree

Assalamualaikum .

As usual mcm aku cakap tulah aku punya tahap malas nak update blog tu mmg tak terkata kah! So yesterday dah start sem baru . Sem 3 tahun 2 of my degree . So around 3yrs gitu lg nak kena tempuh oyemgiii . So semalam mmg padu kelas pkul 11 pg till 8 malam . Pg tu aku siap siap awal mcm biasa lepastu sampai fac , dapat email yg kelas cancel and start lepas raya haji . Padahal time tu tak sampai 5 minit dduk dekat fac . Nak nangis pun ada kah ! Sbb kolej dh la jauh , nak patah balikk mmg malas tp patah balik jugak bcs the next class is pkl 2 ptg . So balik membongkang . 

Then bila klas pkl 2 , supposedly hbs pkl 5 tp hbs pkl 3 so stay dkat surau sbb mls nak ulang alik kolej-faculty . So rehat rehat situ , solat asar then pergi kelas . Bila smpai kelas pkl 5 , bru dduk 15 minit , lect kata kls cancel since ramai yg tak dtg (8 org je what a lifeless) , so pkl 0515 ptg tu aku balik bilik sekian cerita sedih aku for the first sem in second year degree . Sekian sekian sekian .

Alhamdulillah kelas isnin je yg pack . Selasa Rabu ada kls . Khamis Jumaat im freeeee ! So this week aku tak tahulah nak balik hri khamis ke atau jumaat ke atau tak balik ntah tak decide lg . Btw , sem lepas result aku mmg droppppppp sgt sgt . Before this 3.21 and now 2.96 sdih kay sedih tapi takde rezeki . Takpelah , rezeki dkt tempat lain kot huhuhu . 


Oh yaaa , i think im gonna quit palapes . Aku rasa serabut segala . Later aku crita kenapa kayyy . Okayylah byee !

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger