9:59 PM

November Bloglist By Fatina


Assalamualaikum .

Its been a looooong time tak involve dengan contest contest macam ni . Pernah lahh join sekali dua taaapi tak menang HAHAHA and i stop . Bukan sebab tak menang tapi sebab aku punya purpose ber-blogging hanya untuk bebelan aku sengsorang . So haters kalau tak suka baca post aku , boleh blah !

Since dah lama tak join benda benda nii , okaylah kita bagi chance sikit . Oh ya btw thanks to Zafirah Nazri , gigihnya awak taaaaag blog kita hahaha terharu :') So here i wanna share abt my thought abt Fatina's blog . 

I got my inspirasi nak berblogging ni from her seriously . Actually aku tertarik dengan theme/template yang dia pakai . Andddddd dia lah yang bagitahu website mana should i get those template . Alhamdulillah dia respond HAHAHAHA . For me , template yang menarik , simple dan kemas ada aura dia sendiri tau . As you know her blog simple af tapiiiii lawaaaa and banyak content . Any tips or review about buku ke apaa haa boleh refer Fatina bcs she post a lot of review about book yang dia dah baca . You better check it out mana tau ada buku yang kau berzaman beli tapi malas nak baca sebab macam tak menarik . Who knows ? 

Bukan review buku sahaja . Banyak lagi . Tips sihat , tips blog ? Lifestyle ? Better check it nowwwwwww guys . Sebab apa ? Sebab banyak benda yang korang boleh gain daripada blog dia . It just not sekadar membaca blog , read all the words taaaaaapi gain laa sikit sikit knowledge yeah at least you know abt it even seciput je . Yang seciput tu laaa boleh apply dalam khidupan seharian kita . Ntah apa aku merepek ni hahahha . 

Overall , Fatina's blog menarik , simple dan kemas . Tak menyesal follow :)

So here , I nak tag korang because awak awak so cuteeee :

1. Iz


15 comments:

  1. Ok nanti kite terjah blog tersebut

    ReplyDelete
  2. Ok nanti kite terjah blog tersebut

    ReplyDelete
  3. Ok nanti kite terjah blog tersebut

    ReplyDelete
  4. thank you so much for tagging me! i didnt even expect this omg xxx

    ReplyDelete
  5. thank you join November bloglist, Fatina! :D
    Nanti kita update list nama ye, boleh terjah sama :D
    Good luck :D

    ReplyDelete
  6. your blog is cute. simple tapi lawa. tapi maybe boleh besarkan sikit size font post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe okay dear . Nnt kita update semula . Thanks for the comment :)

      Delete
  7. Terharunya baca comment awak tentang blog kita :)
    semoga bermanfaat apa yang kita share situ :D
    keep it up on writing more on your blog tau :)

    ReplyDelete
  8. Blogwalking dari segmen yang sama and yeah you're right blog Fatina simple and kemas hehe

    ReplyDelete
  9. salam Bw dari segmen sama

    https://unnianje.blogspot.my/2016/11/november-bloglist-by-fatina.html

    ReplyDelete

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger