7:58 PM

Costing paper

Assalamualaikum .

Exam isssssssss over ! Tapi baru satu paper HA-HA-HA . Tapi yelah midterm pun hmm affect jugak dekat final nanti . So tadi pukul 10 aku dah gerak naik bas pergi BPA . Study dekat situ dengan Anye . Padahal exam pukul 2 . Tapi exam start lambat dalam 220 ptg mcm tu sbb lecturer lambat kot aku pun tak sure . So hbs dalam 520 ptg . Costing paperrrrrrrr is damn hardddddddddd tho sumpah aku rasa mcm aku tak study mende pun . Kalau cmtu takyah study lah HAHAHA . Ada satu soalan anak anak which is 7 markah wehhh aku tak sempat buat hm . Tapi so far yang lain complete cuma hmm terbang 7 markah . Takpelah let go lah . By the way esok i hve 2 quiz HA-HA-HA RIP HJR . Law and taxation . Dah stdy tapi tak meyakinkan mampu score 100% HAHAHA lewls .

Hm sikit sikit aku dah boleh move on dengan Palapes . Even dah quit Palapes i have no time tu stdy . Ada tu ada . Its better than last sem laaaangsung tak faham mende dalam kelas , stdy pun suam suam kuku . So sem ni , ada la sikit motivation . Okay sama sama kita kejar foflat kay gaisss .

After exam tadi , singgah Dectar and Panggung Seni . A lot of people over there ! Yelah konvo kannnnn . Aku mereput lagi 2 tahun ye hm . Its okay . Nak meratap ke apa still kena hadap jugak kan kah !



Semoga esok hajar mampu menghadap kelas straight 9 jam beserta 2 kuiz , amin .

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger