1:19 AM

Midterm is over !


Assalamualaikum .

Hii . Lega rasa everything dah settle . No . Its not actually but what i mean is MIDTERM . Yeah almost 2 weeks bersengkang mata bangun 2 3 pagi study itu study ini buat tutorial itu buat tutorial ini . And yet sooooooo far Alhamdulillah aku boleh jawab . Dan hopefully dapat markah tinggi even 10% je hekhekhek . But its okay now i need to focus on my final exam pulak which is the mosssssssst tough . Harap hjr hidup lagi utk hadap semua ini HA-HA-HA . 

So , as you know , life as a student jgn harap kau boleh relax je huhuhu . Midterm dah lepas tapi assignment melambai lambai bersepah sana sini mintak disiapkan . Midterm is over so hii asssignment ? I hve 1 subject (1 assignment for 1 subject) need to submit by next week . Saaaaaangat byk nak kena buat dgn videonya lagi ya Allah serabutnyaa hidup nii . So i think by this week dah start struggle hmm mgkin kena bgun 2 3 pagi lagi utk siapkan assignment . Fml . Oh ya esok ada presentation IB . Doakan group kami which is aku-tak-sumbang-mende-pun-dalam-group-tu . Salah aku ke ? Sebab ketua tak inform pape tiba-tiba kerja dah siap . Okay whatever yang penting , satu beban dah takde . And by next week too , i hve to join lawatan industri sebab aku AJK so wajib pergi . Lawatan industri dekat syarikat audit in KL , KPMG dgn PWC . Im not sure , aku enjoy ke tak HA-HA-HA sebab aku join pun sebab nak merit . FAHAM TAK KETERPAKSAAN TU MCM MANA SIGH . 

Then , i join one of college program iaitu dinner kolej . PUN SEBAB MERIT . Its not merit tapi mcm citra laa . I have to complete berapa jam kredit ntah . Actually program faculty tu pn dah memadai but i take it as one of my experience jd AJK Program even TAK MINAT LANGSUNG . SERIOUS . TAPI TERPAKSA . Hopefully everythings went well . Tetiba rasa nak nangis sebab aku pegang post Protokol . I HATE IT WEHHHHHHH .

Okaylah . I need to sleep . I need to wake up at 4 a.m . Nak bgun pkul 3 hm mcm kejap sgt je tidur hahaha im still thinking tidur is MY PRIORITY HAHAHA . Okaylah goodnight :)

P/s : Aku selalu je tgk blog utk check chatting box tu tapi tak sempat nak blogwalking sorg ke sorg sbb ada exam . Nnt ada masa , aku blogwalking blog korang semula ya :D 

2 comments:

  1. fuhh zaman stdy cam tu la kan, lega satu benda tapi bnyak benda lagi x settle.. rindunya!!! btw teruskan perjuagan, dongibab

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha thankyou awak :D Yeah you too teruskan perjuangan even awak dah lepas melalui liku-liku zaman study :D

      Delete

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger