12:42 AM

Random Post

Assalamualaikum .

I dont know why aku mula rasa jiwa aku dekat dgn Palapes cewahhh . Aku bkn lah in dgn semua orang but in Palapes dok pusing mana pun , kau still akan hadap dgn dorg jugak . Huhu

Tadi happening sikit tetiba pulak aku dgn As sesat dalam group Sabahan . Aku rasa dorg dh mcm reunion satu kg . Sampai kan ada satu budak ni tanya aku , aku asal mana . Aku jawab aku dpd KK haha padahal gua org semenanjung okayyy . But suddenly he said muka aku mmg ada mcm orang Tawau . Wowwww im so excited dgr mcm tu hahaha dh lah org Tawau tuu org pedalaman but its okayyy . Best berkawan dgn dorg sbb dorg friendly actually and dgn dorg kau akan mudah terhibur . Sbb aku jenis yang mudah terhibur dgn org yang masuk air . So siapa yg kepala gila , mmg mudah sgt nak in dgn aku haha lulss .

Okay gaisss , ramai kwn aku dah blah balik rumah while aku dkt atas katil lg ni haa huhu . Esk balik around 1 p.m lah kot . Aku tggu As kesian dia sorg sorg naik KTM . Tup tup dia dh ada kakak dia balik skli esk . Kiranya dh ada kwn lah nak balik . AHAHA LOL serious mgundang kemarahan aku tpi takpelah esk tghri aku balik jelah sorg . Okay gtg . 

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger