3:35 AM

Birthday shoutout

Assalamualaikum .

Happy Birthday siapa yang birthday semalam kelmarin harini esok lusa tulat dan selagi masih dalam tahun 2015 . Sebab aku ni jenis yang memang lupa tarikh tarikh ni . Ada masa aku ingat lah . Tapi kalau dah lupa , mmg betul btul lupa so kalau nak jadikan saya menantu pilihan , tolong fikir 2 3 4 5 kali ye . Nak cerita pasal birthday ni , yelah kata orang , tarikh tarikh ni penting lagi lagi bila dgn org special . Ye itu aku tahu . Nnti dah kahwin nnti , aku beli calendar sebesar alam . Kalau boleh dinding rumah tlg lukis gambar calendar . Ada 12 bulan , haa tlg lukis 12 bulan tu dkat 12 dinding sebesar alam . Senang nak tick hampa pnya yang mana satu . Tapi bfday Encik Ayah dan Puan Ibu saya tak pernah lupakan hikhik tapi buat buat lupa tu ada . Sorry bruh *hentak meja*

Jenis aku ni lagi pula , kalau nk wish birthday , tak sama mcm org lain . Nak post gmbr bagaii . Org kata sweet buat mcm tu . Haa sweetlah sgt . Sbbtu org tak prnah buat gitu dkt aku ye dok . Bkn taknak post , ada lebih baik sy  post gmbr Si Ayah dan Si Emak . Haa kalau gmbr dorang saya post lah ngeh ngeh *seret kepala*So kepada yang bakal menjadi special saya suatu hari nanti please jangan mntak saya buat bnda sebegini . Aku lempang laju laju kang .

Aku ni jenis yang kadang saving-kadang tak , so kalau kau berharap aku nak bagi hadiah msa birthday untuk lebih baik kau jgn . Lebih baik kau kuburkan hasrat tu awal awal . Nnt kau patah hati aku tak brtanggungjawab ye . Bukan apa , kadang aku dah plan nak beli itu ini tapi bila tiba masanya apakkk membazir ahh tak payah lah . Sbb bila aku fkir balik , ada lebih baik aku doakan untuk kau . Doa yang baik baik ler . Kan sama sama dapat keberkatan gitu . Tapi kalau kau nak hadiah jugak , meh aku hentak kepala kau dekat dinding dlu . Hadiah untuk Si Ayah dgn Si Emak pn aku tak bagi , apatah lagi kau . Sy hanya mampu bagi result je sobs sobs . Derhaka ye dok ? Nak buat menantu tolong fkir setuja kali . Unless aku dah jadi gabenor . Kau nak gigi palsu ? Kaki palsu ? Tgn palsu ? Ye nnt saya belikan *Evil laugh*



No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger