11:07 PM

Aku balik ni wehhhhhh !!

Assalamualaikum .

Since everyone busy with their studies , aku rasa terpinggir gilaaaaa . Sedih ? Confirmlah kan . Well , aku cuba toughkan hati nii tapi hmm . Oh ya last night , aku smpai Rawang around 230 am . Dh laa brhenti tepi highway . Dgn gelapnya , mmg takut akuu . Bknnya apa , mahu dibantai lalu lori besar besar kan , haaa kau . Senang cerita aku mmg takut . First time kena tgglkan dkat tepi highwayyyyy . 

Semalam smpai lmbat . Aku rasa bas dh gerak awal dah tuu . Tp cer kau bayangkan , aku bertolak pkul 415 something , tp masa berbuka , aku still lagi dkat Kedah . How come . Mmg aku counting hours bila laa nak smpai ni Ya Allah haih . Tetiba pulak tetengah jln , gear tk msuk . Haaa sudah . Bas ni nak buat hal ke apa . Nak mnangis rasanya tetiba jd mcm tu . Tp Alhamdulillah . Nasib baik okay je tauuu . Takut youuuuuu . Oh oh oh yaa first time tk mabukkkkk . Kalau takkkkkk , aku laa org pertama syahid dlm kereta . Seriously spnjang balik dpd Kedah ke KL , aku tk tdr . tdr sikit sikit tu ada laa dlm 10 minit gituuu . Tp caya laaaa . Aku tk mabuk dahhhhhh wehhhh . Wakakaka .

So spnjang jln , aku dgr laguuuu . Tgk movie . Movie merapu rapuu jee . Lpstuu ntah aku pn tk thu aku buat apa . Sdar sdar dh smpaiiii . Balik ke Kedah smula hari sabtu 2 Aug . Sedih kayy sedihhh . Sbb ada UPS . Huwwaaaaaaa . Aku beraya dgn buku lagiiii . Thun lps sbb SPM , thun nii sbb UPS . Come on . Sigh . Tp haritu ada kuiz akaun , alhamdulillah dpt buat dgn baik wehhhhhhhhhh . Aku kan mcm LEM sikit kalau dgn akaun tp haritu i got A++++ for acc . Yeah thankyouu Allah . Tp UPS aku harap dpt 100% lerrrrr . Dpt duit raya en en haha . Insya Allah UPS 4 flat . Amin .

Gtg nowwwww . Packing barang balik kampung . Grrrr malasnyaaa lahaiii . Okay malas . Bbye . Loveee .

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger