5:54 PM

Warung jee

Assalamualaikum

Hye . Okay aku dah prgi yang konon kononnya interview tuhh . Aku ingatkan kat restoran tapi warung aje . Okay laa . Bolehlah . Aku suka . Kedai dia bersih . Takde lalat tkde nyamuk . Phewwww tapii tu lahh . Tk cnfirm lg dpt atau tak sbbnya owner ni mmg nak pecat makcik indon neh sbbnya indon ni tak faham bahasa melayu dgn betul . Jd payahlah nak ambik order bagai . Lupa no meja laa . Lpstu dtg krja lambat laa sbb ada mslh dgn suaminya . Entah apa lg tahh . So aku ni kira simpanan la . Sobs sobs . It's okay . Aku harap aku dapat kerja tu . Em org indon tu em em cari krja lain kottt . Bolehkan jadi maid ? Errrr

Tapii kann aku dpt shift malam kalau btul jd laa aku krja dkat situ sbb nya pg dah penuh . Start krja utk mlm 330 ptg smpai 12 mlm . Itu bg prmpuan laa . Tp lelaki 330 smpai 1 pg . Fuhh . Mula aku dgr mcm em em okay laa kan . Lpstu dia tnya , tapi pekerja dkat sini smua lelaki . Takpe ke ? TAKPE KE ? Soalan nya TAKPE KE ? macam dia tnya nak main barbie doll tak ? Tu yang aku rasa mcm nak buat istikharah je nehh . HAHA . Mna tak nya , utk pg , smua perempuan kcuali sorng lelaki . Tp malam , smua lelaki kcuali sorng prmpuan . Aku pn okay jelaa . Okay jela kan . Aku dtg nak krja . Bkn nak main msk msk . Hoho . Insya Allah pekerja dia smua nya baya baya aku belaka . Kita kwn keyhhh ? HAHA . Lgpn tmpt utk krja tu tk jauh pn . Ckup la sehari trbakar lemak aku dlm 100 gram . Kotttttt . Hm . Gaji pulak sehari RM 30 . Krja ambik order . Okay lah tu . Alhamdulillah . Doakan aku dpt krja ni smentara nak jumpa Mac 2014 kekasih hati . HHAHA . Lovee

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger