1:13 PM

Hooray


Setelah sebulan jadi penganggur , now  aku dah jumpa kerja . Boleh la buat sementara . At least ada laa income dan takdelah aku melangak mcm org sakit dkat rumah . Bgun pagi , solaty , tidur balik , lpstu bangun , mandi , makan , scroll timeline , LINE and bla bla bla . Insya Allah pukul 4 ni ada intrview . Pray for me :D Kepada budak budak sekolah , selamat belajar . Kpd budak budak yang dah pergi PLKN , tgh get ready nak pergi PLKN atau tgh tggu masa utk prgi PLKN , gdluck kayy . Enjoy disana . Take care  by urself . Eh tak tak , smoga kalian di bwah lindungan Allah , Fi hifzillah . Oh ya to Abby , gdluck juga . Jgn lupa akuuu . Jgn lupa doakan utk aku . Jaga kesihatan . Jgn mrh mrh , berkawan elok elok disana . Dan rindu rindukan lah aku disini . HAHA . Till we meet again . And jgn lupa call aku bila balik rmah . Jgn boros boros . Jgn mnum air manis byk byk . Jgn takut takut nk gi toilet . Bgun awal . Okayy ? Lovee .

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger