2:35 PM

Nur Atiqah Mohd Yusof


Tak tahu nak describe mcm mana skg nih . Cuma .. Heyy awak ! Ye awak tolong lahh faham . Tolong faham yang saya sebenarnya sangat sayang sayang kan awak . Please datang Septechs balik :'( Walaupun kita tak serapat mana tapi kita kawan kan . So pleasee datang sini balik . Mlm td baru sy tahu situation yang sbenarnya . Baru saya tahu kenapa awk pindah dan dan dan baru saya faham perasaan awak skg nih . Sesungguhnya saya penat nak menitiskan air mata kali ke-- untuk awak . Uhuk uhuk . Saya takkan lupa malam tadi . Tapi siyezli saya rasa lifeless duduk dekat skolah tuh . Ingat lg masa mula mula awk dpt satu kelas dgn saya ? Saya happy gila ~ Ulalala :D Sy dh fikir fikir dah yang awk akan duduk sebelah saya . Kita akan belajar sama sama . Kita duduk sama sama . Borak sama sama . Gelak sama sama . Tapi sebaliknya yang berlaku . Benda nih jadi bila masa sy tgh salin nota , tiba tiba awk dtg kelas . Awk pnggil sy . Sy keluar . Sy nmpk mata awk basah . Baru lepas mnangis . Sy tk syak apa apa pun masa tuhh . Tiba tiba , dgn muka sedih awk , awk ckp yang awk tk boleh stay situ dh . Awk kena keluar . Masa tuhh , hnya Tuhan je tahu . Patah hati sgt sgt bila dpt tahu yang kita tkkan sma kelas . Tkkan belajar sama sama . Tkkn dpt gelak sama sama . Sy tak tahu nk ckp apa . Sy terus masuk kelas . Msa tuhh pulak dan dan air mata nak menitis . Finally , sy salin nota sambil menangis :')

Tapi apa apa pun , saya akan sentiasa doakan untuk awak . Semoga awak datang balik ke Septechs . Saya janji akan ajar awak Akaun . Kita belajar sama sama kayy ? Saya akan ajar awk sampai awak pandai . Sampai awak mampu capai A+ dalam Akaun ye ? Andd kalau awk tk dpt sama kelas dgn saya pun takpalah . Awk masuk ajelahh PD 2 . Asalkan awk dtg balik . Saya janji saya akan ajar awak Chemist Physic . Even saya tak ambik subjek tuhh tapi sy akan cuba . Biar awak faham . Dapat lulus pun jadilah . Kan ? Tapi boleh ke awak msuk Septechs balik ? Gaya jalan cerita yang awk smpaikan mcm dh tkda harapan . Tkpalah . Just try kay ? Hmm . * Please lap air mata saya * 

Saya rindu masa lalu dgn awak . Rindu masa mula mula awk teman saya dekat bilik gosok . Awk teman saya gosok baju Korporat . Mse tuh dh light off , awk yang teman saya . Masa tuh jugak , awk yang rajin melayan saya . Masing masing perkenalkan diri . Andd yang pling speechless skli bila sy dpt tahu yang awk satu dorm dgn sy . Siyezli saya tak perasan yang awk wujud dlm dorm tuhh . Dan paling tak lupa , awk lahh org pertama tlg ajar saya mcm mana nk gosok kemeja . Start dpd situ sy bljr dpd awk . Awk lahh tlg gosokkn baju Korporat sy bila sy tk tahu nk gosokknya . Saya rindu smua tuhh .

Masa orientasi pun kita dlm group yang sama . Ingt lagi masa kita buat group . Group kita smua ahli dorm kita . Kita ingt yang kita mmg akan satu group tpi tak . Smua berpecah tapi tapi awak satu geng dgn kita . So kiranya ada peneman lahh jugak masa dlm orientasi tuhh . Msa tuhh kita ingt lg yang pasal ada toot toot bgtahu pasal baju sy . Andd saya sedih gila gila . Balik balik mnangis andd terus call mak saya pasal yang toot toot tooot . Tapi apa apa pun , thanks for everythng . Tk byk knangan yang kita cipta brsama tapi cukuplah memadai dgn apa yang kita ada skg . Itu pun sweet jgak . Thanks jugak untk malam td sbb sudi luahkan smuanya dkat sy . Masa tuhh sy rasa dihargai sgt sbb awk percyakan sy . Sanggup cerita problems awk yang org lain pun tk tahu . 


Saya cuma nak cakap yang skg saya dah redha akan kepergian awk . Moga awak bahagia di sekolah sana . Jangan sedih sedih . Kami disini hanya mampu kirimkan salam rndu , suruh Allah sampaikannya kpd awk . Saya cuma nak awak tahu yang saya sayang awak :')

" When someone walk out your life , let them . There are just making more Boom for someone better to walk in "

6 comments:

  1. thanks sayang :')
    air mata tak tertahan , akhirnya jatuh jugak. terima kasih untuk segalanya .
    miss u muchh <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome :) Jgn sedih sedih dkat sana lagi kay . Take care :* I miss u too :')

      Delete
    2. Jangan sesekali lupakan Hamba Allah yang ade disini. Kerana diri ini tidak pernah meletakkan dirimu jauh di hati <3

      Delete
  2. In shaa Allah sy takkan lupakan awak :) Thanks for everythng :')

    ReplyDelete
  3. #kesat air mata.
    thanks for everythings too.

    ReplyDelete

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger