5:30 PM

Nurul Faraheen Binti Rosli


Assalamualaikum C: Kay crita nih sgt sedih . Sedih rasanya bila sorang ke sorang pergi mninggalkan akuu dan dan dan smua org lain yang mngenali diri kauu . Ye akuu sedih sgt sbb  entahlahh . Rasa mcm kauu tuhh dh mmg sbahagian dpd hidup aku . Family akuu andd mcm mcm lg . Tak lain tak bukan klauu Eein lahh orangnya . Walaupun kau kengkadang mnyakitkan hati akuu tapi tapi tapi kauu tetap sbhgian dpd org yg aku sayang . Ingat lagi tak , masa mula mula kau masuk Septechs ? Kau mula masuk masa kitorng ada orientasi . Bila aku dpt tahu kau sama dorm dgn akuu , aku happy gila . Sbb ada kawan baru . Cehhh padahal akuu pun baru msuk situ . Masa tuhh jenuh aku tnya itu ini . Sepuluh patah aku tanya , dua patah je kau jawab . Mula dpd situ akuu rasa mcm tak suka laa dgn kauu . Tapi sikit jelaa . Tak bnyak . Jgn ambik hati kayy ?

Ingat lg tak masa first first tuhh jgak kauu ttbe pengsan . I don't know y tapi masa tuhh aku risau gila tgk kauu . Then masa tuhh jgak Maine buat lawak bodoh . Mcm hapehh tah . Ingat  tak ? Then ada suatu hari tuhh , siapa tah kecoh kecoh ckp gmbar dlm purse kauu lawa . Akuu pun envy gila sbb aku sorang je tk tgk gmbr tuhh lg . Cpt cpt akuu prgi dkat kauu andd ckp yg aku nk tgk gmbr kauu anddd mse aku tgk gmbr kauu . Aku jd speechless . Kau tersangat comel (: Dan mula dpd situu kita berkawan . Kau share dgn aku itu ini . Aku pun sama . Ingat tak masa mula mula ada konplikasi kau dgn dorm yang pasal period tuhh . Aku dgr crita kauu . Aku kesian dekat kauu . Anddd entah knpa bila ingt balik , aku rasa mcm nak peluk kauu nk tnya kauu , kau sakit lg tak . Tapii kau dh pindah . Kau dh tngglkan aku . Ingt lg masa yang aku sakit belakang andd pinggang tuhh ? Kau ada teman akuu prgi Klinik . Kbetulan masa tuh kau pun sakit . Sweet kan ?

Eein entahh kenapa aku rasa nak dgr sgt suara kau . Suara kauu yang selalu jerit dkat tepi telinga akuu . Suara kauu yang selalu sgt marah marah akuu . Tgk kau jeling akuu . Tgk kauu tolak tolak aku smpai jatuh . Akuu rindu sangat masa tuhh . Andd  yang paling aku tk lupa masa kau andd yang lain lain simbah akuu dgn air nescafe busuk tuhhh . Ye akuu rindu sangat smua tuhh :') Andai aku dapat prgi reunion sabtu nihh , aku nak jalan sama sama dgn kauu ehh ? Tahu tak akuu selalu doakan untuk kau . Doa supaya terbuka pintu hati kauu . Supaya kau tk pindah :'( 

Wehh tahu tak yang masa hari kita balik tuh , akuu mnangis . Aku rasa tak puas peluk kau . Msa tuhh aku rasa mcm aku lahh orang yang paling lemah dekat situuu :'( Tapi apa pun , jaga diri .

P/s : I Love Youu Eein <3 font="font">

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger