9:09 PM

I LOVE Pressure :*

Assalamualaikum .

Wachaaa . Migrain datang bertalu talu tak kira masa . Ahah , pikir kepala ni tmpt persinggahan penyakit apa . Semua ini disebabkan kerja kursus yang melambak lambak . Dan yang paling sedihnya , baru aku dapat tahu yang cikgu suruh print siap siap dekat rumah . Bukak sekolah terus hantar . Ehh , mmg sempat . Harini aje dah hari Rabu . Esok Khamis Jumaat teeetttt Ahad . Gila aa . 3 Kerja kursus nak kena siapkan dalam masa 4 hari , mmg tak cukup wehh . Kalau diikutkan hati yang durjana ni , nak aje copy paste org punya tapi entah orang kasi ke tidak . Hoho XD

Makin hari aku tgk kenkawan aku smua watlek wat peace . Bahagia mcm dah habis SPM . Bila ditanya pasal kerja kursus , smua kata Cikgu tak cakap pape pun padahal , kau dah awal awal tahu Addmath ada kerja kursus . Boleh je cari dkat internet . Lps tu buat . Hbis cerita . Then bila dah hari Ahad nnti kangg , terkial kial nk siapkan smua bnda alah tu . Sempat lg tweet tak siap kerja kursus bagaiii . Tgk mcm aku , pun boleh update blog lg wlaupun satu haprak tk buat lg * Campak batu bata *

Mnggu ni entah kenapa rasa cepat pulak masa berlalu . Kemain last week update blog kata masa lmbat berlalu bagaii . Haaaa mnyesal pulak aku ckp mcm tu . Oh mannnn . Kini tiada siapa lg mahu mndengar aku merintih . Merintih kerja kursus tk siap siap lgi . Wakakaka . Kalau ckg tahu aku tak siap lg , dh lama dia parang aku . Ahh terima seadanya .

Lagi satu yang buat aku migraine . Since dpd start cuti lg masalah ini tak selesai selesai lagi . Masalah untuk mencari baju kurung PINK . Sebabnya ada malam kebudayaan . Ye . Mmg best . Tapi alahaii . Lawak ke Biro Keselamatan tema PINK ? Mmg aku jugak sndri yang bersetuju utk pilih tema PINK , tapi entah kenapa hati jadi lain pula . Dah laa kena berlakon bagaii malam kbudayaan nnti . Semangat nak pergi Terengganu mulaiii kendur disebabkan ada malam kebudayaan . Si Dania dah jumpa baju pink . Aina not sure . Dh ada kott . Alina mgkin dah ada jugakk . Entah . Malas nk ambil tahu . Haaa . Serabutnya memikirkan smua ni .

Sisa saki baki cuti sekolah yang ada ni aku manfaatkan utk qada kan tidur aku . Belajar akaun . Update blog bagaiii dan sebagainya . Mcm apa jeee . Setiap hari aku mmpi kenkonon ada dekat dorm . Bila dekat dorm pulak , kenkonon fefeeling ada dok rumah . Alahaii . Dh boleh tomoi aku ni rasanyaa . HAHA . Ohh mgkin bila skg aku dah ada dekat surau . Atau dekat DM lagi . Mgkin . Ya . Mungkin .

By the way , aku rasa mcm nk bakar je facebook ni walau pada hakikatnya facebook tak boleh dibakar . Yang paling bengangnya aku bila aku ada tertekan satu website ni . Ada mamat ni hntr . Aku pikir kan link apa tahh . Aku pun dgn bahagianya pun tekan lahh . Sekali kauu tertiba keluar gmbr tak sepatutnya . Mmg mcm dh kena heart attack dah aku time tu sbb terkejut punya pasal . Since dpd situ entah mcm mna tahh , tetiba ada org IM aku kata aku ada hntr link . Dia tnya yg tu link apa . Dan aku pun mcm pelik . Apahal pulak tnya aku . Aku tk hntr apa apa link pun . Hm . Sah sah virus bangang tu dah merebak forward dekat org lain . Mmg aku nak maki laa kan . Dh tu , forward pulak dkat kengkawan sekolah . Link tu pulak , link lucah . Hah . Mmg ngam kan . Mmg org akan fikir Ehh mcm ni BADAR . Hntar link lucah lucah . Ohh . Ras mcm nak mnangis pun hadooo .

Then , aku decide nak deactivate smntara account fb tu . Bru nak deactivate , entah mcm mna tetiba jd hang . Aku buka new tab . Msuk email passwrd smua then log in . Sekali dia kluar ni :





Bar code . Apa aku nak letak wehh . Satu haprak aku tak faham ! Smpai bila nak jadi mcm ni . 


Aaaa . Rindu Facebook :'(



Rindu kawan kawan Pesbuk * Baling pasir *


Gambar gambar di Pesbuk . Belum sempat nak delete smua . Huwaaaaa :'((

Kini yang tinggal hanya lah Twitter


Sobs sobs . Ada lagi satu FACEBOOK . Tapi yang tu dah lama tak active . Bru bukak haritu . Takpelah . Pakai skejap . Lpsni tanak dah pakai Fb kalau Fb yang lama still tak boleh buka . Tapi kalau yang lama tak boleh bukak dah , tanak aa pakai Fb dah . Touching . Seriously kay . Sakit hati .

P/s : Doa doakanlah Fb aku boleh bukak . Aku nak Facebook yang duluu :((









No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger