6:21 AM

DAH SETTLE

Assalamualaikum .

Alhamdulillah finally dah settle smua borang daftar , daftar ptptn and else . Legaaaaaaaaa tho . Dan skg boleh mengemas brg without thinking any eh borang ni tak settle lagi eh ni tak scan lagi eh ni tak photostat lagi huhu seronok iolss . Gigih aku bangun 4 pagi semata nak daftar ptptn disebabkan system jammed selalu maybe ramai org online i guess . Ada sampai satu tahap aku berjaga sampai 3 4 pagi kauuuu .


So lpsni tggl nak buat list , packing brg , buat research sikit pasal course kang takdelah smpai UKM aku melangak mcm org sakai kan . Sigh .

P/s : Bagi tips banyak banyak masuk u pleaseeee

7 comments:

  1. tips masu u, jgn mudah dipengaruhi, sentiasa fokus dgn niat dan matlamat yg suci murni utk berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaaaa thankyou very muchhhh insya Allah kita tak mudah dipengaruhi , focuss amd btulkan niat utk bljar lillahitaala .

      Delete
  2. hasyaaaa >.< jap konfius nak panggi hajar ke hasyaaa. hehe.
    goodluck tau kat UKM sana. hazy punya makcik ada sorang lecturer in business . keep in touch tau =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi hazyy hahah you called me Hasya pun bolehhh heheh :D Senang nak detect siapa yg pggl kita dgn Hasyaa sbb hazy sorg jeee pggl macam tuuu .

      Delete
  3. all the best!! bbrp tahun kat u tu sbnrnya sekejap ja, bnyk2 cipta memori, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesssss you're righttttt insyaAllah nak kumpul memory byk byk hahaha

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger