5:10 PM

Cuba ucapkan ..


Kalauu cite bab makan ni yang akuu bengang sekalii . Pikir akuu restoran 5 kali bintang ke nk menyediakan makanan untuk org yang tk bertauliah tuuu . Firstly yang akuu tak puas hati bile :

hajar kauu bawak bekal ape ? Nak sikit .

Ingat mak aku masak , bagi aku bekal untuk jadi pengedar makanan ke dkat org yang tahap kebulur tuu .
Kalauu sekali sekala takpa la jugak en . Ini , setiap kalii ade je bekal yang akuu bawak , mesti ade laa org kebulur nk mintak . Kalauu diri tu betul btul takda duit takpa aa . Ini , bukan stakat duit je yg ade , sgale jongkong emas pun ade tersorok dalam beg uhh .

dan lagi satuu part yang paling akuuuu menyampah sgt bile time nak menampal nampal ala ala budak tadika 6 tahunn . Tapi akuu rase dorang tahap mengaler * Tak taw eja * je . sebabnya , bile ade je part menampal ni mulalah diri ni terase famous . Sudah termaklum ye , yang saya ni kan ade kilang gam . Ade yng terpekik melolong panggil
hajar , hajar , hajar ,
pinjam gam * mase ni sume buat muka babyface . *
Then akuu pun kesian lah menengoknya , so bagilah pinjam walau pada hakikatnye akuu tak merelakan .
yelaa mana taknya , beli fixie beratus ratus ade pulak duit en ? Nak beli gam , takda duit . Kate mahal la , ape laa . macam macam . Nak murah sgt pergi aa beli gam hingus uhh . senang citer . gerenti 2 tahun baru habis . murah pun murah . jimat pun jimat . Dan yang paling menguntungkan , harga nya 20 sen aje . kan ?
kalau nak lagi murah , kauu cakap dkat mak kauu yang kau nk claim balik duit yang kauu beli gam tuu . lagi senang . freeee .

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger