4:47 PM

My Dear Diary


Jauh kauu pergii ye Aziq :)

Assalamualaikum (:
Haii , Boleh sy nk bermarah marah disini ? Yes of coz la boleh sygg . ni kn blog akuu ! Peduli ape akuu . kan ? ye bercerite disini tak lain tk bukan kalau rse sdih and nk mrh especially to my beloved frends ye ***** . Okay . aku tknk jd hipokrit . straight to the point . secara jujurnye . akuu mmg mrh sgt sgt dgn kauu . Tp ape aku boleh buat ? Tahun ni PMR . so kne la berbaik dgn sume org kn ? Tp tkpalah . Borang soal slidik rakan sebaya pun dh lpas . aku taw aku jahat so mrkh ofcoz la sikit . en ? aku akuiii . okayy ***** . honestly laa , akuu tknk mrh mrh dh . aku kalau oleh nk cube berbaik dgn kaw . andai kaw bce blog coretan dpd aku nih yg teramat lah hodoh , aku berharap sgt kauu faham . ye ? Faham . isokeylah klau kaw nk touching slame 2 3 10 hari and bla blaa . aku tk kesah . tp tlg maafkan akuu ? * pdhal kau yg kne mintak maaf dkat aku . Tapi tkpala aku sdar siapa akuu . Tp apa apa pun skg , aku lega . aku hrp kaw maafkan akuu . * Nk kne Mention kn nme kaw ke ? Terharuuu .


hari tuh kelab fotografi . mmg best . Tp yg tk bestnye bile awk ni kne tgk org snap gmbr org lain . almaklum lah . org punye bdn bknlah berharta . bukanlah kaya seperti org org lain . nk memiliki sebuah handphone yg canggih pun tk mampuu . Tapi tkpalah , nasib baik ade Aima . adelah merase skit en pegang DSLR .



No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger