7:49 AM

How I spend my holiday !

Assalamualaikum .



Rasa rahang ni sikit lagi tunggu masa nak tercabut . Penat menguap dari tadi . Konon harini nak puasa lerr , puasa ganti gitu . Kirim dekat Intan ayam uncle bob tapi dia habis kerja pukul 1 pg and end up aku tidur . Pkul 3 macam tu terjaga tetiba nak nangis teringat ayam hewhew . Then turun bawah ambik ayam dekat Intan . Lepastu melantak sorang sorang eh tak , dengan Anye sekali .

Btw , aku bawak Anye datang UKM since she is freaking damn bored dekat rumah jadi aku hangkott la dia sekali balik dengan aku semalam . Andddddd thank god sbb ada orang temankan . Bukanlah pengecut ke apa tapi best kan buat memenda dengan partner . Teheeee .

Oh ya harini aku puasa ye since kelas harini pack sampai pukul 8 nak pulak harini ada presentation , ntah pukul berapa aku dapat maghrib , dapat berbuka sobs sobs . So one week cuti midsem is not totaly CUTI HOKAAAAYYYYYY bila mana abt 3 days i spend my time at library huwaaaaa boleh tepuk tgn sikit hjr pi library huyoohhhh . And Alhamdulillah so far 4 subjek dah cover tinggal satu subjek je baru satgi gelabah nak study . Well sisa sisa cuti aku yg lagi 4 hari tu aku pi tkar kad bank teman ma kesana sini eh belum masuk kira lagi aku baru baca subjek law 1 perenggan lepastu tidur ¾ jam . Bangun tidur pergi melantak , sambung lagi 1 perenggan , pastu tidur semula 2/3 jam . Okay Al-Fatihah untuk diri sendiri .

Kadang terfikir ada hikmah jugak quit palapes hahahah tetiba . Still tak boleh move on lagi HAHAHAHAHAHAHA DAMN .

Okaylah kalau diikutkan harini kelas sgt sgt sgt pack sampai rasa patut ke aku terjun bangunan . Atau patut aku larikan diri . Atau mungkin aku patut ponteng je kelas hahahahaha . Kadang aku rasa WHAT THE HELL IM DOIN THIS . KENAPA LAH AKU SUSUN JADUAL MACAM NI HAHAHAHAHAHAHA sedangkan kelas aku 3 hari SAHAJA WHICH IS PACK AS HELL and then takde kelas KHAMIS JUMAAT AND CONTINUE SABTU AHAD HAHAHAHAHAHA THIS PART AKU SUKA SGT SGT SGT . KALAU BOLEH NAK CUTI STRAIGHT 7 HARI . No class no quiz no assignment no exam final and whatsoever . Hek hek kalau mcm tu boleh quit UKM segera . Kah !

Oh ya semalam elaun palapes masuk which is elaun fitik haritu . Okaylah aku rasa tulahh last elaun *sedih* Aku pelik , elaun supposedly RM650 je tpi aku punya kenapa masuk nearly RM900 HAHAHAHA rezeki YA ALLAH . Aku tak tahulah kenapa lately rezeki murah sangat . Yuran ada orang bayarkan , dpt duit belanja ntah dpd siapa 1K masyaAllah lepastu ayah bg duit poket sikit , ma bg sikit semalam ada la beberapa keeping cap kepala agong HAHAHA and ni elaun RM800+ okay whats next ? HAHAHA Alhamdulillah weh syukur sgt sgt sebab saat macam ni memang aku perlukan duit since PTPTN TAK TAHU LAAA BILA NAK JENGAH MASUK AKAUN HAHAHAHAHAHAHA . So since elaun palapes dah masuk aku rasa nak guna yg tu untuk proceed license aku why not kan ? Dpd aku kehulur kehilir bawak kereta takde lessen pinjam lessen org so im decide to proceed my license this Wednesday (kotttt) atau Khamis . Hewhewhew .


Okaylah im better off now . Nak study IA . Goodluck gaissss yang mgkin sat lg nak exam atau mggu dpn atau next month ahh mampos kau . Babai .

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger