11:34 PM

Hectic Week(s).

Assalamualaikum .



So lepas cuti midsem ni dia punya busy kemain kauuuuuuu . So here im tellin you , im gonna die yeah maybe soon or kejap lg ke ? Who knows ?! So since yesterday i was soooooooooo busy with a lot of assignment yang lecturer kau takkan pernah berhenti hantar task . No actually assignment for one subject ada satu SAHAJA . TAPI ye TAPI , tutorial laa itu ini laaaa sampai assignment tuuu terselit mana mana terlupa nak buat HAHAHAHA dan bilaaaa minggu akhir tulahhh rasa menyesal nak mampos sebab tak buat dari awal . No madam . Masa saya banyak dihabiskan dengan buat tutorial HAHAHAH OKAY SILA MENINGGAL .

Pagi tadi as usual pergi kelas aku memang jarang check whatsapp . Bukak fon untuk dengar lagu je . Enough . So sampai fac aku pergi kiosk untuk print itu ini well my printer mungkin ada nyawa kottt , esok beli ink , 2 mggu lagi habis . Then , siap print punyalah kelam kabut nak masuk klas suddenly aku tgk klas takde siapa siapa which is AKU SORANG JE ADA SITU . Takkan dah pukul 11 aku sorang je yg datang awal hahah . Aku dah laa jenis susah nak ingat siapa classmate aku HAHAHAHA . Tergerak hati nak check whatsapp ye masa ni baru laa kelam kabut nak check whatsapp and madam awal awal dah whatsapp cakap KELAS CANCEL ye anak anak . Tiba tiba nak marah diri sendiri hahaha sebabnya andai kata aku check whatsapp mgkin aku boleh sambung buat kerja lain dekat bilik . Tak gigih aku nak patah balik bilik lepastu pukul 2 datang fac oh noooooooo .

Tadi aku check due date utk submit assignment and guess whattttt ? SEMUA ASSIGNMENT SUBMIT TARIKH YANG SIPI SIPI . I dont hve enough time main main lg . Final nak kejar , midterm nak kejar , hati awak pun saya nak kejar . Eh ? HAHAHAH OKAY aku nak tidur . Esok kang rabak rahang kalau tidur lambat . Goodnight ladies !

1 comment:

  1. Saya tag awakk
    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/httpfatinamdzfr.html?m=1

    ReplyDelete

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger