9:26 PM

Reject .

Assalamualaikum .

Before ni stress sebab rasa macam menumpang dekat bilik sendiri , tapi harini dan hari hari sebelumnya juga aku stress sebab assignment kena reject . Actually kena cari tajuk artikel . Cari jurnal berkaitan dengan cost accounting . 5x kena reject tetiba rasa down hahaha sebab lecturer tu mcm fed up pulak pagi petang mlm aku email hantar jurnal . Sedihnya hahaha . Takpelah . Try lagi . Rasa malu pulak kang masuk kelas ntah ntah dia mention nama aku huwaaaa .

Oh ya btw , si dia dah dapat bilik and pindah . Suddenly lepas aku update blog pasal dia , esok tu terus dia kemas kemas barang dia and pindah bilik . Aku rasa lega tp macam serba salah juga hahaha . Aku tak tahulah sbb dia mgkin ada terbaca blog aku ke apa tp haritu aku ada bagi dia pinjam laptop and tak tahulah kot kot ada mende dia godek godek kan wallahualam atau mgkin Allah gerakkan hati dia Alhamdulillah syukran . Anis pun dah dpt bilik tp exchange dgn si dia sbb si dia nak dduk kolej tu . So anis still dduk satu kolej dgn aku tapi blok lain lain . Hewwww

So semalam aku stress sbb tajuk artikel aku kena reject , kitorg decide nak pergi Danau yayyy swimming . Mcm biasalah . Sem lepas lg parah stiap hari pergi Danau sebab dah nak dekat Latihan Berterusan . Oh ya , harini dah start latihan palapes . Kinda miss them . Bkn skod aku tp suasana di markas okay . Hmm ntah lah , tak tahu lah nak continue ke tak . Rasa nak tapi mls nak hadap setan setan smua tu . Nk istikharah yeah dri sem lepas lg nk istikharah tp tk buat buat pun haha . Hmm takpelah nnt lah fkir dlu . 







Ada vid tapi malas nk upload . Hewhew okayy bye !

2 comments:

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger