7:29 AM

Result UPU

Assalamualaikum .

Finally , keluar jugak result UPU . Thanks to Allah ketaqq smua jenis ketaq dah hilang haha . And i’ve got UKM untuk sambung degree nnt . Yayy or nay ? Of course lahh yayy sbb UKM mmg first choice . Dan sblm ni mmg aku nak msuk UKM even iv dia haritu mcm taik lah jugak en . Berbaloi jugak aku berejam nunggu ayah dkt ktm lps balik iv disebabkan trtdr dlm train . Sadis kay sadis . So dekat UKM dapat course Pentadbiran Perniagaan . Before this mmg ada briefing psl course ni and thts y dia jd first choice aku dalam UPU . Sbb nnt ada option gitu untuk ambik acc etc .

So far my roommate smua dapat area kl/Selangor excl naz sbb naz budak PDT . Im sooooo happy sbb senang nak gather nnt . Mmg excited ahh sbb all of us mmg nak smbung dkt kl je . Cuma beza kolej jela . Aina dpt UKM jugak tp course pulak tak kena so dia decide maybe nak msuk UM . Dia dpt UM UKM and USM . While kak nab dpt UPM USM and UM kottt . Tp lebih kurg cm tu lah . Alhamdulillah . Tp kak nab still berbelah bahgi nak continue IPG atau keluar dpd IPG .

Classmate aku yg aku tahu zara & fatin mahdi dapat UMK gilaa bapak Kelantan haha . Okaylahh sbb ada tunang dekat sana en en . Faz dpt UPSI . Ni smua mmg pilih dkt dkt dgn rmh nii aku tahu sgt dah . Then dibaa dapat UMS mmg daebak . Ada yg UUM oh sumpah hati ku ketaqqq tauu sblm check result sbb aku takut dpt UUM . Aku dah penat dduk Changlun tuuu . Mmg tk berkembang otak aku haha . Itu jelahh yg aku tahuu . Oh yaa , crush ehem ehem dapat dkt UMP . Mmg tak berjodoh lahh ye kita . HAHA . Smpai hang fon aku semata nak tanya dia dapat dekat mana . Siot .

So korang dapat dekat mana ? Roger roger lerrr , Insta byk noti masuk . Gua tak bukak lg . Line ciput ciput je rasa nak hentak dinding bilik huhuhu .

Alhamdulillah thankyou to Allah sbb bae doa untuk i masuk UUM tak termakbul hahahaha .  Sayang baeeee hahaha


Abby dapat UTM hmm tak berjodoh lagi . Takpelah saja course engineering mg bgus bgus . Cuma kali ni kau ke selatan . Dan aku dkt kl sahaja . Kalau dulu aku dkt utara , kau dekat kl en . Haa la ni turn kau pulak huhu . Its okay nnt kita jmpa ye sbb dh dekat sgt dgn rmh kau Abby . Okay gtg !!

4 comments:

  1. peh peh peh UKM bak hang! dulu nak mohon UKM tp rezeki kat UPM. Tahniah dik! :)) #tipsmasukU belajar rajin-rajin

    ReplyDelete
    Replies
    1. UPM pn pergh pergh pergh jugakk tau huhu anyway thankyou :D

      Delete

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger