7:20 AM

Happy 19th Birthday

Assalamualaikum .

Gua nak ucap berbalun balun terima kasih for all the wishes . Bg aku , siapa yg dh wish , kena bg hadiah hahaha . Nope gurau je . And thank you dekat Kak Ayla , Bersungguh sungguh buat kek siap ada gmbr bagai huhuhu . This is my first time in my life kau tahu . Betapa sadisnya hidup aku hahaha . Whatever it is alhamdulillah dah 19 . Nmpknya dah boleh buat kenduri ni hahaha . Thankyou dekat ma ayh . Even ma lupa hrini bfday gua . but its okayy . AKu balik je dpd kerja aku nampak tomyammm . Forever my favourite huuuuu . And ayah yg sentiasa tak lupa i know ayah malu malu nak wish depan depan elelele takpe through sms pn boleh jee huhuhuhu . Kepada bae , thankyou sbb lupa ye thankyou . HAHA . 

Since semalam birthday gua , gua ingat nak buat segmen . Malangnyaaaa haaa malangnyaa . Tu laa ada prob nya smpai terbatas utk gua ber-bw . So sorry okayyy . And yesterday was Shila's birthdayyy . You know , aku admire diaaaaaa sgt sgt since skolah lagi kauuuuuu . Haaa nmpk tk jodoh yg kita ditakdirkan lahir pada hari yg sama lulss even beza tahun . Takpe takpe . Aku adore you so muchhh kak shila HAPPY BIRTHDAYYYYY :D

Oh ya btw , im so so sorry kepada yg bw ke blog gua yang tak comel ni , sbb iols tak boleh nak bw buat masa skg sbb ada prob sikit . Nnt hal dah settle , iolss bw semula . Dont worry be happy hokayyyy . Gotta go !

2 comments:

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger