3:04 PM

So how's your result ?

Assalamualaikum .

Oh so finally , gua pun dah dapat kerja . Result pun dah keluar so far so good and Alhamdulillah . Walaupun target tak tercapai but its okay aku mmg memain pun masa PSPM 2 haritu hiks hiks . By the way congratss to my beloved roommate smua result kebabommmm . Same goes to me . Kak Nab , dpt 3.96 while me 3.88 jatuh merudum poom poom kebaboom and aina 3.7 berapa ntah . But nazirah kitorg tak tanya lagi . Its okay nanti kita pi merisik ya hikhik . Actually , sedih la jugak kan daripada 4flat trus jatuh ke 3.88 haha . Bg aku jauh jugak perbezaan 4 ke 3.88 tu . Ayah kata takpe . Jatuh sikit je tp yelahh kecewa kan hmm tapi takpelahh . Pernah jugak la en merasa 4flat daripada tak pernah rasa lulss . Slack dekat ecos actually kahkahkah finally aku tak pernah dapat B dalam econs . Busuk busuk pun A- ni masa matrik jelaaa . Masa skolah dlu dlu takyoh ceritalah ehh ehh . Mostly ramai slack dekat econs , zara dpt A- , lagi siapa entah sedih kay sedih . Mmg btl haritu soalan econs killer betul aku rasa nak hentak kepala tembak pakai shortgun siapa yang buat soalan tu aduhaii . Takpelah yang penting UM takde alasan nak ambik gua masuk course econs ya thankssss god sbb aku tak minat nak ambik econss wlaupun cita cita nak jadi gabenor . So goodbye gabenor .


Tapi tak tahulah kan kalau dah rezeki Allah nak bg suruh aku ambik econs so mari kita nangis berjemaah . Tapi apa apa pun redha ajolah . Yang penting gua tak kena repeat paper balik ya . And my future husband eceh hahaha dia dapat 4flat tp overall cgpa dia 3.75 something laa ini pun aku yang kira kahkah . Kalau ada rezeki you and i dapat UPNM , YA ALLAH memang bersyukur sangat sangat hahahahaha . Tapi you dah ada girlfriend ah hi don’t care . Lulsssss .

Oh anyway , so how's your result guys ? 

2 comments:

  1. tahniah yea ! 3.88 tu pun dah macam kebabom gila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erk haha okay lah okayyy thankyouu hazy :)

      Delete

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger