3:44 PM

Alhamdulillah

Assalamualaikum .

Setelah hampir 3 bulan goyang kaki , makan tidur siram pokok bagai , akhirnya ada jawatan ksong . Idk , ssuai atau tak tetapi apa yang pasti kita try dlu okayyyy ? Hehehe . So , malam td aku telah lancarkan satu bntuk penipuan secara mengejut dkat wechat . Ni brmula apabila Eein sendri kelentong even byk kali dah dia buat cenggini :p Boleh pulak dia post kata nak bertunang this week atas pilihan ibubapa . Pastu aku pn beriya ahh nak pergi rmh en siap mntak alamat bagaiii . Lpstu dia cakap Jah , aku tipu kau jelah . HAHA . Andd ia cukup buat aku btul btul rasa tertipu buat kali ke berapa aku pn tak pasti . Fine fine fine eein . 

Lpsttu aku pn post kat moment :


PENGUMUMAN 13/3/14 hari perkahwinan saya dgn lelaki pilihan sy . Dijemput hadir ke rumah bg memeriahkan suasana . Bg yang tk tahu alamat , pm sy ye . Terima kasih :D


Lpstu mmg ramai laa yg tanya Jah kau serious ke and bla bla bla . Woo sorry ya . Heeee . Bkn apa , nk tgk jgak , ramai tk yg bg respond . Kalau rmai , tkyah aku tmpah kad nnt . Post kat moment je hahaha jkjk . Btw , wish me luck for tomorrow ya . Bbye

P/s : Kang kalau aku jemput bebetul jgn tk dtg pulak mjlis kahwin aku . Ngis aku mkn sngsorng nasi mnyak . Heee XD

3 comments:

  1. ish.. apa la nenek ni.. orang baru excited nak tau jugak. tiba2 cuma troll -_- . haha ...

    ReplyDelete
  2. alamak.. tersilap blog pulak terpanggil nenek.. hoho sorry

    ReplyDelete

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger