12:12 AM

Bestnya raya :P

Assalamualaikum 



For the first time , aku rasa raya tahun ni paling hambar . Hambar kayy hambar . Tiada yg menarik . Tiada lemang ketupat dodol spertimana yg aku harapkan ia terjadi setiap tahun . Pg raya lg lepas subuh aku dah terbongkang tidur smpai pkul 8 . Lpstu melangak tgk tv Romantika Raya tanpa bersiap apa apa . Nak pergi solat raya pun alahaiii malasnyaaa kau . Sampai dipaksa paksa kena pergi solat raya . So , pg raya dihabiskan masa dgn menonton Romantika Raya . Dok pakai jubah raya tudung bagaii and tgk tv . Lps tu prgi rumah Cik Jan dgn rumah .. err tahh lupa apa namanya . Rumah bkn jauh mana pun . Cukup 5 tapak kau melangkah dah smpai rmah org tu . Dekat je pun . Sebelah rmah aje . Lpstu balik sambung tgk tv crita Kak Limah Balik Rumah . Gelak gelak dgn Aswad bagaii . Pastu usya org itu ini . Sambung tidur balik . Solat Jamak . Sambung tidur sampai laaaa 545 ptg . Stdy PKU tepi tangga smbil dgr lagu . 630 ptg msuk rmah . Mandi . Solat and else . Bosan kan raya pertama aku ? Heeee XD

Ada laa juga sesi fotografi salam salam bg duit raya cium pipi muah muah kiri kanan . Ahhhh ni dusta belaka . Tapi yang pasti saat tu , hati terasa gundah sgt sgt . Entah knp jiwa tidak tenang . Ya Allah mohon kau hilangkanlah rasa gundah gelana ini . 



Stop pasal raya sbb raya aku tak segempak hot meletup gitu mcm kau punya kan kan kan ? Great :D Ohh ya by the wayy Happy Birthday to me :* 

May Allah bless me all the time , always always always . Ya ya . Murah rezeki . Pnjang umur . Good luck in trial SPM . Love myself :') Tiada siapa nak wish so wish diri sndri lahh . Lagi best . HAHA kotttt . Bbye .



P/s : Thanks to Abby , Tasya , Ateyn dan Lekha . Thanks again . Nk hadiahhh :P

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger