7:00 PM

MAHA 2012

Assalamualaikum . Kay kay kay sperti yang anda sedia maklum , MAHA thun ni mmbosankan . Cewahhh , thun thun sbelum ni aku tk prnah prgi pun . Kali ni first time prgi . HAHA . Since MAHA habis harini , so baru la aku rjin upload , edit gmbr , post disini . Tkde apa yang best pn masa aku prgi haritu . Cuma yang bestnya dpt rasa air itu ini , coklat itu ini , mkanan itu ini . Ni aku nak bagtahu , toksah beli apa apa dkat situ . Mahal tu takdelahh mahal mana . Cuma harga dia tu standing dkat luar . Serupa je tkpayah prgi MAHA . Tp suka hati korang lahh kan nk beli ke tak . Aku dtg situ skdar nak merasa aje . Mklumlahh first time kannn . Kayy KUNO :P

Masuk je kereta terus tangkap gambar . Peace . Bahagiakan . HAHA :D

 Masa ni dekat Laman Padi . 

 Ni rangka , err rangka apa tahh . Lupa pulak =="

 Otw , nak ke Rumah Negeri . Cantikkan pmndgn dkat belakang ?



 Muka bahagia lepas tgk lembu , kambing , etc :)


 Woahh ramai kann . Ni lahh rakyat aku . Ada 6 smuanya . Termasuk aku , tujuh laa jadinya . Kau hadoo ?

Ni Anye . Mnyibuk :P Next year dia nak msuk darjah 6 , bakal mnghadapi peperiksaan umum , UPSR . Doakan kami berdua ye ? Sbb aku thun dpn nak SPM . Lagi pnting dpd UPSR ! Bknlah nak kata UPSR tk pnting tp SPM mnntukan masa depan . Kayy .

Ohh ye , dekat MAHA , amboii kemain jauh dpd satu tmpta ke satu tmpt . 1 Kilometer rasanya dpd Laman Padi nak ke Car Park . Aku balik balik je , trus landing katil . Tk ingt apa dh . Solat pn trtnggl . Adehhh .

P/s : Gmbr tak ikut susunan ye .


4 comments:

  1. MAHA memang tak pernah best ah hahah, Bukan tahun ni je, tahun lepas lepas lepaaaas pun hakhak

    ReplyDelete
  2. MAHA tak bestttt . Jangan prgi pasti anda sesali . Muahehehehe :D

    ReplyDelete

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger