2:22 PM

Goodbye 2012


Assalamualaikum .
Ahaksss . Dah bersedia nak masuk sekolah ? Aku dah bersedia dah tapi aku tak bersedia nak masuk asrama sbb nnti dah tak sama dorm dgn Maine , Diy , Asmak , Ila , Eeyda anddd so on . Sedih bukan ? Tambah tambah lg bila aku yg dah biasa dduk dkat aras 1 pastu tetiba kena naik aras 234 . Sangat penat ~ Keadaan ini telah membuatkan bertambahnya risau ibuku . Kerana apa ? AHAHA , itu biar wa sorang je tahu kayyy :)

So , persediaan utk esok mmg tkde aa kan sbb aku tak kemas apa lagi . Just buat list barang apa nak dibawa tapi dari tadi lg tak gerak gerak utk cari brg smua tu . Baju tak bergosok . Ohhh yang ni mgkin aku kena upah adik adik prgi suruh gosok baju . Kemalsan tahap dewa kebabeng part nak iron baju . Serious kayyy :3 Hw pun tak habis print lg sbb printer mcm pfffftt tetiba tak nak print . Ink ada lg . Tah apa masalhnya pun aku tak tahu laaa . Nak aje campak dari atas printer nii :P

Tadi sempat IM dgn Maine . Katanya dia tgh bersedih sbb pasal tukaran dorm tu and bla bla bla . Sangat mendukacitakan . Aku pun turut tumpang skli berdukacita atas kesedihannya . HAHA . Tapi pape pun tah laa , aku pasrah jelaaa dpt dorm mana pun . Cuma skg ni , aku nak cop katil locker ! Biar pun tak dpt dorm dulu *Nangis* . So , esok aku akan bertolak lepas Zohor . Tkde jauh mana pun Septechs tu :3 Gelabah je lebihh . Ada laa tak smpai setengah jam tu pun klau ayah speed laa . Ada jugak yang datang pukul 11 lebih . Awal gilaaaaaa --' . Mgkin pergi tlg ckg kemas apa yg patut . HAHA Gurauu je :D Harini last aku update blog . Tggu 2 mnggu akan dtg . Yelahh kot 2 mnggu . Dibuatnya kena tahan smpai 3 mnggu cmne ? Hah sudahh ! Dah laa mlm ni last aku dpt hayati , renung , muka si Randy tuuu . Nk tgk dkat youtube , dah basi :P Dgn MLM pun tk dpt tgk . Kau ingat dkat asrama nnti ckg nak ke kasi tgk MLM memalam buta . 

Tambah tambah dgn warden Ina , suka bvuat rules sndri . Huhhhhh ~ Sad life btul . Kalau aku laa jd warden dkat situ , tak pun pengetua skolah situ , cuti sekolah je kalau 2 mnggu , aku kasi tambah lagi smnggu . Boleh bawak fon laptop kamera ipod ipad smua nya lahhh . Kasi topup free smnggu 2 kali . Balik kampung cuti smnggu . Aaahhhh . Khayalan semata mata . HAHA . Pernah kayy aku buat list ' Andai kata aku jadi Pengetua ' . Dok bncang satu bulatan dgn GA103 rangka itu ini . Phewwww ~ Tapi tu memain je . Asmak je lebih lebih nak prgi print bagaii . HAHA . Gila nak buat bebetul . Dibuat Pengetua datang cari aku . Terus dipenggal kepala aku :3

Akhir kata *cehhh* , ucaplah selamat tinggal dekat aku :') 2 mnggu nnti baru aku balik . Bermulalah aku mnjadi seorang pelajar Septechs Tingkatan 5 . SPM wehhhh ~ HAHA . Cakap pasal SPM , ramai update status , tahun tak nak pakai fon dah andd bla bla bla bla . Apa kenanya tak nak pakai fon dgn SPM ? Serious aku tak faham . Aku pakai fon okay je . Alhamdulillah okay je pelajaran aku stakat ni even exam hritu mmbunuh separuh jiwa aku *hentak meja* . Damn . Apalah manusia ni . Tp kalau dia ckp dia deactivated acc Fb aku caya laa . Sbb aku pn addicted dgn Fb , Twitter , Ask.fm dan dan dan Blogger :) Tapi aku takkan buat cmtu :') Percayalah . HAHAHAHAHA . Nnti lg byk post aku nk publish thun dpn . HAHA . Kay dahhh . Baik aku prgi solat , tawakal , doa bebanyak sbb hari esok , hari baru buat aku . Goodbye 2012 , Hye sayanggg 2013 :')

Walaupun 2012 tak semanis yang aku inginkan tapi ini lah yang terbaik buat diriku . Aku tahu , perancangannya lebih baik dpd apa yang aku rencanakan . Alhamdulillah , syukur :)) To all my friends , good luck for your SPM . Tahu laa lambat lg tapi smntara aku msih brnyawa lagi ni kannn . Manalah tahuuuuuuuuu . So , harap smua tak lupakan aku . Inhgat ingatlah aku selalu . Rindu rindulah aku slalu . Buwekkk :P Kayy dah babai . Nak kemas barang :DD

Bila yang tertulis untukmu adalah yang terbaik untukku . Kan ku jadikan kau kenangan yang terindah dalam hidupku .
 P/s : Gambar quotes di atas mahupun gambar aku diatas ini , tidak ada kena mngena pasal entry ni . Harap maklum .

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger