3:02 PM

Dear blogger .


Tak tahu apa motif letak gmbar dia ni . Rindu kotttttttttt . Uwekkkk . Kayy kalau Diy baca entry ni mampus kena kerat kerat :DD Tapi apa apa pun , gambar diatas tak ada kaitan langsung antara hidup dan mati lagi lagi kaitannya dgn entry yang aku nk berceloteh kejap lagi . Hewhewww XD

Assalamualaikum . Rindu tak nak dgr aku berceloteh ? Kayy sila muntah darah sekarang :P By the way , aku dah tak boleh nak update new entry pepanjang mcm karangan SPM dah sbb komptr aku sudah dijahanamkan oleh adik aku . Kayy perasaan sayu aku ni mmg tak terkiralahh katanya . Draft aku dah penuh dgn cerita cerita itu ini lagi lagi pasal aku balik kampung last week . Maigaddddd . Nak mnangis pn ada . Bkn tknak publish skg tapi aku tak msukkan gmbr lagi . Jalan cerita hidup spnjng di kampung . Sungguh bahagia bukan ? Derrrr -..-

Mgkin aku akan publish sebelum aku pulang ke asrama . Atau lebih dikenali penjara . Mungkin . No matter what aku kena paksa ayah suruh cepat cepat repair Pc aku tuuuuu ! Lgpun dlm tu ada hw aku yang perlu di-print kan . Gila apa nak cari balik . Dh laa byk . Klau sikit boleh lahh jugak enn . Lgpn klau nak search skg ni pun , kmptr yg aku pkai skg ni ( Adik punya ) hang je memanjang . Beruban rambut aku tggu tahuuuuu ! Mmg menguji kesabaran aku yang senipis kulit bawang ni .

2 hari dah PC aku dihantar ke rumah kwn ayah , aku dh mcm org gila tak terurus tak tahu nak buat apa . Menanti masa pulang ke penjara aje gamaknya . Barang barang jgn cerita aa , aku tk kemas lg . Ma dh start mmbebel suruh kemas . Kwn Pesbuk smua dh update dorang dh kemas barang . Ohh ini tak boleh jadi ! Malam td aku kemas kemas jugak . Tahu dakk aku kemas apa ? Kemas barang makanan aku je yang nak dibawa balik . Huuuu . Seriously takde smngat nak kemas . Tlg kemas kan boleh . Any volunteer ?

Buku buku latihan pun sudah aku beli . Yang ni dpd awal bulan Nov lg aku dh gesa ajak ma prgi Popular cri buku latihan tp baru skg aku dpt . Ececeh , bkn nak sgt beli pun , ajak semata mata nak kluar cuci mata aje . Td pun adalah terserempak23456789 org budak BTHO . Sorang pun tak tegur . Nampak tak ada chemistry diantara kami ?! Nah penumbuk ! HAHAHA . Ohh ye by the way , kpd yg ada tinggalkan jejak di ChatBox , aku sempat tgk td tp alahaiiii kemain loading dia . Phewww , sudah ckup buat telinga aku berapi mnunggunya . Nnti nntilah aku review balik sbb keadaan tak mngizinkan . So tlg faham XD . Cursor aku pn , aku dh tgk . Tersangat lawa :D Tu bg aku laa . Bkn kauu . Tp aku tk dpt nk pakai skg sbb keadaan mncemburui diriku ini . Ahakssss :P

Sepanjang tak online ni pun , aku dh byk ketinggalan . Ramai gila update new entry . Bila aku online , tkde pulak yg nk update new entry . Ni bila aku tk onbline , kemain byk lg org yg update . No no no . Tggu . Smua blog aku nak terjahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :DDDD Ohh ye pasal post balik kmapung tu , aku akan cuba publish kan jgak sblum balik hostel ! Tak kira tak kira biarlahh dah basi pungggggggg .

Okayy got to go . Gebang nak cerita pendek bukan . HAHAHA . Okayy good bye :) Kpd adk adk darjah 1 , selamat pergi orientasi . Kepada pelajar Tingkatan 1 , pun selamat pergi ke orientasi . Kpd pelajar Tingkatan 4 , selamat masuk ke alam baru dimana kau akan jumpa apa itu erti SPM . Tahhh tipu nii . Dan kpd yang bakal memasuki ke alam Form 5 , sila bunuh diri cecepat . HAHA Tipu jee . Ajaran sesat jgn diikut . Anywy , good luck for Espiyem . Aku tahu lambat lg tp prsediaan sgt diperlukan . Muahahaha merapu dahhh :)

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger