12:32 AM

Whenever you said you love me , forever you will be in my heart .


Assalamualaikum (:
Harinih prgi raya tapi raya di rumah Aff with Soraya Natasya andd Asyiqin Jamel . Err Nazif * Tak tahuu nme die ape , andd Natasya Norazam punn ada ! Seperti yang aku jangkakan . Tak ade yang istimewa raya tahun nihh . Hambar sgt sgt . I dont know how to describe . Lepas jee aku siap , aku trus tggu Syikin dekat bus stop . Hmpir 1 jam aku tggu . Lama tak ? Haihh -..- Its okay aa , at least aku tkde la bosan sgt duduk rumah . Tggu punya tggu , akhirnya Syikin smpai andd trus prgi rumah Aff . Bile smpai rumah Aff , nmpk Soraya andddd entah , akuu tk tahu nk ckp ape . Tk rase excited mcm mule mule dlu . Pdhal sbelum prgi , aku excited sgt sgt smpai tk boleh tidur . Bhaha :D Tp bile smpai seolah olah mcm tkde ape ape . Crite yg aku nk kongsi dgn dia pun seolah olah mcm crite tuh satu rahsia yg besar andd aku tk prlu bgtahu sesiape punn . Finally , aku tutup mulut sajaa .

Mcm biasa , tk sah klau tk brgambar . Andd of course akuu bwk kamera . Andd yg pling speechless skali bile Soraya same kamera dgn akuu . Kami smpai trtukar penutup lens . Jenuhh aku memikir mne satu penutup lens aku . Tp entahlaa , tk sure yg mne satu . Aku pun bantaii ambik jela . Memandangkan sama colour , sama jenis , etc :)

Gmbr yg pling aku suka sgt bile aku buat timing and continous sbyk 10 kali captured . Kitorng just gerakkn muke tnpa ade prgerakan tgn . Siyezli kelakar . Aku nk upload disini tp tahap kemalasan mngatasi segala bagaiii . 

Setakat ini sje yg dpt akuu crite haha :DD Tp yg psti aku blik rumah jam 730 malam . Bgusnya anak dara nihh (: Kay bbye smpai ketemu lg errr 12 hari . Brjanggutlah kau tggu aku blik dpd hostel . Tu pun klau aku nk update sesawang belok nihh . Hehhh *

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger