9:50 PM

Finally ..

Dear Diary ,
Aku dalam mood sedih nih . Aku boleh je prgi tgk crite karoot komedia , happykan diri sndri . Sure boleh tp akuu rse aku prlu lebihkn mse di blog tercinta tersayang sgt nihh mmndgkn diari private aku dh berhabuk dlm lokar asrama dorm GA103 Septechs :) HAHA :D So i prefer utk tulis di blog . Anythng we should share together but not everythng . Siapa setuju ? Cepat angkat bulu mata :p ~ Blingblingbling . So Raya 2012 mmg sgt mmbosankan . Nothing special to share with you . Ye , kauu yg tgh baca blog aku nih . Bhaha :D Td raya dgn Farah Idlina , Farah Nadiah , Syafiqah Nadhirah ,Khairunnisa Efendi , Laiyanatul , Nik Fatin Najlaa , Alya , Arfah , Khalis , Farhana Aini , Syafiqah Maliki andd Shafina ! Tnye akuu best ke tk ? - Tak bestlahh sayang - Eh kejap kejap akuu pun tak expect aku akan ckp mcm nih . Eh ape nihh ?! Kenapa tk best ? Kan jumpa kwn kwn lama ? Itukan yg aku harap selama nihh ? Selama aku stay dkat Septechs ? HAHA Entah , dont ask me please . Aku tk tahuu knpa nihh boleh jd . Hbis td aku punya lahh Tersenyum mcm Setahun tk jumpa ? Ohh , itu Fake . FAKE FAKE FAKE . Eh Fake lahh ! Huhhh . I dont Know y . So please dont ask me anythng about my Raya 2012 . Kay ? Thanks .

Ya Tuhan , aku tk tahu knpa dgn smua org aku nak cari pasal . Terukkan aku ?! Aku mmg teruk . Aku akan terus dipersalahkan , and terus bersalah . Tulahh balasan buat aku . Kejap , aku yg bersalah atau diorang . Let see :)

Budak dorm bawa fon . Aku tahu . Aku sbg Ketua Dorm sepatutnya kene bgtahu ckg , bkn join sekepala bersengkongkol dgn diorng . Patut tk ape aku buat ? Tak patut kan . HAHA , itulah sbb nya knapa aku tkde mood raya nihh . Tu lahh balasan buat dajjal tgh bulan Ramadhan . HAHA Serve You Rite Hajar :P

Adikadik dorm , thanks ye buat akak mcm nihh ?! Akak mmg suka . Bhaha . Okayy . Dh bbye . Sesungguhnya aku tgh tension :'(( Dgn org tuhh tk reply msej aku . Tweet tk reply , Call tak angkat . Sedihnya aku nihh , tkde siapa nak layan . Aku buat baik pun tk dilayan , apatah lg buat jahat . Thanks for everythng yeah kawan ? Akuu suka org buat aku mcm nihh . Even aku ade mslh besar dgn Shera Azlis dulu dulu punn tkdelahh smpai dia tk reply msej akuu bila aku hntr msej dkat dia . Wa salute lahh lu Shera . Even kau tkde kredit pun , kau cari ikhtiar supaya dpt reply msej aku . Haha , Thanks again for EVERYTHING . Gdbbye , its time to delete ur number in my phone ! ~ Ayat terabur .

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger