4:12 PM

Sadness is way of talking :))





Alhamdulillah cuti sebulan 2 minggu nihh mmg betul betul bg kesan yg gempak buat aku . Percaya tak yg aku skg dh pndai lipat baju ? Heee :D Teruk kn ? Tp itulah realitinye & anda harus MEMPERCAYAINYA tanpa meragui ! HAHA :D Tp tklah 100 % lipatan baju tuhh okey sprtimne yg mak aku buat . Teruk jgklahh lipatannye tp okey ape dpd aku tk tau lngsung . Krakkk Haktuihhhhh :p

Cuti tnpa facebook , twitter , blogger , formspring , ymail , myspace , youtube , 4shared sbetul betulnye buat aku merana . Mne taknye dh la org dpn rumah mentang mentangla bru pasang unifi kononnye nk mnunjuklaa tuhh . Stakat tnjuk kau pgang keyboard je , aku pun ade walaweyhhh , warne ungu lagi ! Then , nk tnjuk kau bkak internet dkat tv LCD kauu tuh aku pun ade laa weyhhh . Stakat tv tuhh brpe inci je . Kene teropong dri jauh bru nmpk ! Huhhh .

Cuti ni jgak 5 waktu tooootttt tkkn tggal . Cehhh bajet jee .

Tp okey jgklah cuti nihh tkda buat ape , income tetap masuk dlm poket tiap tiap bulan . Dpd duk goyang kaki baik buat kerja en ? .. HAHA :D Err , tp aku bkn kerja dkat mines tlg cuci pnggn sisa sisa org ntah melayu , cine ke atau India . Tkpun tlg kerja sapu sapu dkat wayang yg bertabur popcorn dkat sne dkat sni . Aku jgk bkn kerja dkat kedai pkaian hari hari yg tlg jage bju , usung org , tgk die nk plih saiz baju ape , then sambut org dkat pntu masuk .
“ Selamat Datang cik . “
“ Terima Kasih , Datang Lagi ya ? “
Wekkkkk :p
Baik aku tlg mak aku basuh pinggan yg kire dh nk berulat menimbun setinggi tinggi nye gunung kinabalu , lipat baju yg dh berbakul bakul menimbun dlm bilik aku , sapu sapu bilik aku yg dh seumpama tongkang pecah ajee . Kan ?
Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger