4:53 PM

Shit everywhere .

Assalamualaikum .



Harini aku , anis , dibah and qila hantar barang palapes dekat markas . Sedihnyaa lahai hahaha tapi apa boleh buat . So tadi aku sewa kereta utk half day and actually aku nak guna untuk aku belajar drive before pergi driving schl . And nak bawak meeting malam ni hmm . Tapi orang lain pulak beriya nak pakai sigh . Ntahlah malas nak gaduh malas nak ungkit . Kang bergaduh sentap pulak . Cakap lebih lebih mulalah masing masing tarik muka . Mmg semalam lagi aku dah cakap aku nak sewa untuk kegunaan aku sendiri tapi orang tak faham . Ye aku tahu dia pn tong tong duit sekali tapi I've told already kannn hm . 

Penatlah hidup jadi baik sgt . Sampai migrain fikir benda bodoh macam ni . 

2 comments:

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger