8:17 AM

Lack Of Moneyyyyy !

Assalamualaikum .
So how you guys ? Sihat tak ? Well aku sekarang tengah dalam mode lack of money right now haha . Thanks UKM sbb UKM lahh PTPTN aku masuk lambat which is by the end of this month (Oct) yg supposedly masuk awal sem haritu ya . Takpe takpe . Haritu ayah mmg ada bg duit sikit . Alhamdulillah cukup makan sampai sekarang cumaaa yelahh awal sem kan . Beli buku semua kena pakai duit sendiri dlu since lecturer dah bising suruh beli reff books whtsoever . Alhamdulillah berbekalkan rezeki yg Allah bg , bisnes ( even dropship ) yg aku buat sekarang tgh meletupsss . Produk tu dah lama dah pun but still ada je permintaan dpd org ramai andd hasil dpd pembelian dorg tu , dptlah sikit topup duit duit buku rujukan . Im sooooooooo bless yo sbb duit hasil kerja sendiri ohemgiii terharu sgtt hahaha !
Okaylah smpai sini sahaja sbb aku ada buat part time dekat Hakak Sado Coffee . Memana yg student UKM even outsider pun blh dtg kafe kolej kami !

Lots of love , Hjr !

2 comments:

  1. Mana2 student akan hadapi perkara yg sama. So good luck k for this semester

    ReplyDelete

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger