8:40 PM

Assalamualaikum .

Its been a long timeeeeeee tak jenguk blog cewahhhh padehal tetiap hari bukak blog tgk ada notification ke idok . Nipu eh nipu . So Happy Ramadhan Al-Mubarak . Lmbat sgt ke aku wish ? Ah whatever di bulan yang mulia niii , im sooooo soooo soooo gratefulllllll dberi peluang untuk sama sama sambut ramadhan with my family . Aku rasa dah 3 kali ramadhan kott aku tak bersama dgn family so now , Allah beri kesempatan Syukran Alhamdulillah .Yelah next year blm tentu lagi dapat sambut ramadhan dgn mereka kot kot degree nanti dapat kat Australia ke en en hahaha cehhhh kuat naaa berangan . Padahal gua pnya UPU semua bersusun dekat area KL/Selangor je lulss . UUM ? Aku mohon sangat aku tak dapat situu . Gua dah tak larat nak hadap Changlondon tu halamakk aihhh .

So di bulan ramadhan ni , even belum raya lagi , gua nak mntak maap lahh kot kot ada segala kata-kata aku yang buat kau terasa kecil hati atau mgkin terancam . Errr ada ke ? Whatever it is maafkan saya ye . Sbb raya ni aku malas nak menaip pepanjang hntq satu satu text dkt semorang nak maap bagaii . Sbnrnya mnta maaf ni bila bila je blh . Time kau tgh berak pn blh mnta maaf kan , tp yelah dah adat org time raya aje nak mnta maaf . Tp jenis gua ni , time raya gua lahh paling malas semalas malasnya ya amat ya ampun nak bersalam jejak kasih mnta maaf gituuu harap maklum dan maap lah ye . Mmg attitude aku ni buruk dibenci dek orang tp hmmm ahhh biaq pi ahh . Raya mai jemput dtg rmh naaaa . Tp calling calling dlu sebelum kau terjah kalau takkkkkkkkk , mmg hg mnum air bujang ajelah eh eh .

Oh ya by the way , Happy Birthday to Shera . Dah 19 ye dokkk . Gua nii dok lagi hadap umuq 18 . Tak matang matang lg aihhh . Thn dpn dh angka 20 haa cepat cepat lah tnggi ye Shera . Umuq 19 maknanya gua dah blh merasa nasi mnyak tauuu . Bkn calang calang aku blh pi . Majlis hang aku tahu aku pnyaa VVIP naaa . HAHAHA Okay lahhh have fun , panjang umur cepat tinggi , dpt dean list , murah rezeki , kluarga bahagia insya Allah .

Gua dlu kawan baik kamceng dgn nyah ni . Takdak gmbq nak tnjuk sbb pc lagi satu dah barai ntah mana pi pn ceq tak tahuu . Dlu rajin gak gua pi rmh dia . Mak dia jamu makan sbbtu sampai lani badan naik ja manjang haha Cuma since bila ntah ada perselisihan faham so kita dah mcm stranger but thankfully sbb ada jugak laa kadang kadang memasing try contact each other . Mcm awkward lak en tp yelah apa blh buat . Apa apa pun , good luck in your life babe J


Last pesanan untuk semorang , banyak banyak kan lah minum air buah , bukan apa mudah bagi hengkau nak berak takde lah manjang je sembelit en en . Gi bazaar beli sbungkus , mnum secawan , haa kau tggu perut tu memulas macam mana , ha haa perut gua dah meragam , got to go daaa .

4 comments:

  1. part minum air buah tu paling kelakar. jangan sampai tercirit sudahlah. heheee. selamat berpuasa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ceritanya kalau tercirit dekat rmh takpe tauuu . JGN DKT TMPT KERJA adudududud

      Delete
  2. untung laa dia puasa nga family kat umoh dah... fie belum berkesempatan lagi ni.. Uwawaw hihi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah insya Allah fie pnya turn next year haaa mana thu kann . Kita pn next year blm tntu lg sobs sobs

      Delete

Copyright © 2014 I dream'd in a dream , Blogger